Ett hum om vin är boken för alla vin-nyfikna som vill ha koll på de viktigaste druvorna, regionerna, producenterna och stilar – och that’s it. Nu finns boken i en ny uppdaterad utgåva (den första upplagan sålde slut i ett nafs), givetvis uppdaterad med aktuella viner och priser. Boken är redan såld i cirka 3 500 exemplar.

Boken finns att köpa på Designtorget, Bokus och Adlibris.

Antal sidor 288
Mått 20 cm bred, 28 cm hög, 3 cm i rygg
Omslag Blått klot/tyg med guldfoliering

PROVLÄS BOKEN

Här kan du provläsa bokens inledande kapitel och få stenkoll på innehållet.

ALLA VINER FINNS PÅ SYSTEMBOLAGET

Den här boken ger dig tips på hundratals viner – alla går att hitta på Systembolagets hyllor – och hur du kombinerar dem med maträtter, ost, choklad och desserter. Vinerna är röda, vita, rosa, söta, starka och mousserande. Läs och lär dig massor – och hitta sedan många nya favoriter från hela världen!

VINER FRÅN 13 LÄNDER

Ett hum om vin täcker in viner från: Italien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Österrike, Ungern, USA, Chile, Argentina, Sydafrika, Australien och Nya Zeeland.

DRUVOR I BOKEN

Bland de många druvor som boken handlar om finns: chardonnay, riesling, syrah, grenache, tempranillo, sangiovese, cabernet sauvignon, pinot noir, chenin blanc, merlot, cabernet franc, semillon, furmint, touriga national, alvarinho, zinfandel, sauvignon blanc, carmenere, malbec, pinotage, montepulciano, nero d’avola, gewurztraminer och pinot gris.


OM FÖRFATTAREN

Mattias Åkerberg är copywriter på egna reklambyrån Please copy me. Hans växande vin-intresse och stora okunskap fick honom att vilja skriva enkelt och roligt om världens viner.

0708 73 77 75
mattias@akerberg.com


OM ILLUSTRATÖREN

Karin Ohlsson är illustratör och formgivare. Hennes illustrationer känns igen på enkelheten i de svarta strecken och i arbetet med Ett hum om vin har hon inte suddat ett enda streck. Det som blir, det blir.

www.bahkadisch.se