Ett hum om vin är boken för alla vin-nyfikna som vill ha koll på de viktigaste druvorna, regionerna, producenterna och stilar – och that’s it.

Boken är en samlingsvolym av tidigare utgivna del 1 och del 2 samt en nyproducerad del 3. Samtliga delarna är givetvis uppdaterade med aktuella viner och priser.

Boken finns också att köpa på Designtorget, Bokus och Adlibris.

Antal sidor 280
Mått 20 cm bred, 28 cm hög, 3 cm i rygg
Omslag Sammet med guldfoliering
Pris 295 kronor – Alltid fri frakt!

Just nu är boken slutsåld. Nästa upplaga utkommer i september 2019. Du kan förhandsboka boken redan nu.

PROVLÄS BOKEN

Här kan du provläsa bokens inledande kapitel och få stenkoll på innehållet.

ALLA VINER FINNS PÅ SYSTEMBOLAGET

Den här boken ger dig tips på hundratals viner – alla går att hitta på Systembolagets hyllor – och hur du kombinerar dem med maträtter, ost, choklad och desserter. Vinerna är röda, vita, rosa, söta, starka och mousserande. Läs och lär dig massor – och hitta sedan många nya favoriter från hela världen!

VINER FRÅN 13 LÄNDER

Ett hum om vin täcker in viner från: Italien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Österrike, Ungern, USA, Chile, Argentina, Sydafrika, Australien och Nya Zeeland.

DRUVOR I BOKEN

Bland de många druvor som boken handlar om finns: chardonnay, riesling, syrah, grenache, tempranillo, sangiovese, cabernet sauvignon, pinot noir, chenin blanc, merlot, cabernet franc, semillon, furmint, touriga national, alvarinho, zinfandel, sauvignon blanc, carmenere, malbec, pinotage, montepulciano, nero d’avola, gewurztraminer och pinot gris.


OM FÖRFATTAREN

Mattias Åkerberg är copywriter på egna reklambyrån Please copy me. Hans växande vin-intresse och stora okunskap fick honom att vilja skriva enkelt och roligt om världens viner.

0708 73 77 75
mattias@akerberg.com


OM ILLUSTRATÖREN

Karin Ohlsson är illustratör och formgivare. Hennes illustrationer känns igen på enkelheten i de svarta strecken och i arbetet med Ett hum om vin har hon inte suddat ett enda streck. Det som blir, det blir.

www.bahkadisch.se