✌️Nu finns ”Ett hum om vin” i ny uppdaterad utgåva = 288 sidor med nya avsnitt om Toscana, Bordeaux, Tyskland – och om att vinsemestra i Sverige.

Pris 1 bok för 395 kronor, 2 böcker för 600 kronor – Alltid fri frakt!

🎅Köp boken senast den 16 december för garanterad leverans före jul.

Här kan du köpa boken, och få den levererad till ditt ombud inom 3-5 vardagar (allt hänger på PostNord). Du behöver ha en postadress i Sverige för att kunna köpa boken här. Bor du utomlands? Köp då med fördel boken hos Bokus.

Beställning

Klicka på Skicka för att genomföra ditt köp. Med boken får du en faktura, som du har 14 dagar på dig att betala. På fakturan finns instruktioner för hur du betalar med Swish.

Vi säger (redan nu) ett stort tack för ditt köp – och önskar dig ljuvlig läsning!

Hej från Mattias & Karin

Skickar

Du köper boken från Please copy me AB

Organisationsnummer: 559162-0827

Adress: Vallgatan 21, c/o Ateljé 21, 411 16 Göteborg

Företagsnamn: Please copy me AB

Har du frågor om ditt köp? Kontakta Mattias Åkerberg på mattias(a)pleasecopyme.se

Retur- och ångerrätt: Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit boken. Du har alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit boken) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Om du returnerar en obläddrad bok och förpackning inom 14 dagar återbetalar vi hela beloppet. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen. Du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell. Du returerar boken till följande adress:

Ett hum om vin
Att: Mattias Åkerberg
Hermelinsvägen 15
433 70 Sävedalen

1 produkt